tempahan jahitan dibuka...kalau ada siapa2 yg nk order,ley laa email saya di sakura_blossom91@yahoo.com... anda akan dilayan dalam masa 24 jam...=)

Monday, 10 October 2011

Demam GA NJ Creative Handmade Craft~~~!!!

lama x masuk GA,rse excited laa plak tetbe nk masuk...ahahaha adiah yg ditawarkan pn cm best jer kn *mmg best pn!* hehehehehe kot2 laa kebertuahan menyebelahi diri ini...huhuhu jom2!! kte join GA nie...=)

ok2,sila take note yer...ini syarat2 nk join GA nie :-

1. jadi followers blog Nj Creative Handmade Craft dan like fan page fb kami. -DONE!-

2. Dengan menggunakan kreativiti anda ceritakan tentang Nj Creative handmade Craft di blog anda( siapa yang tiada blog boleh cuba GA yang akan datang kerana GA kali ni dinilai daripada kreativiti yang disampaikan oleh setiap blog)
-sdg cube jd sekreatif yg mungkin...huhuhu-

3. Tinggalkan link anda di ruangan komen -DONE!-

4. dan yang terakhir x change link ngan saya..hehe. (bkn apa sy ni mmg suka melawat dan tolong up traffic kat blog org...hehe) -sy da lme msukkn blog akk dlm blog list sy...hehehehe ;) -



ok,da bce syarat2 tuh...jom usha plak adiah2 nya...jom2..=)


adiah2 nya ada lah...jeng3........


..............



.................





..................................




*drum roll*




jeng3...*roll eyes*




RM 50 x 1 pemenang

dan

hamper barangan utk felt craft x 3 pemenang !!

teruja x? sy teruja sgt2 nie....huhuhu mari org2 kg,jom join GA nie...berbaloi-baloi~~~ ;)
tq 4 reading! =)

2 comments:

  1. Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

    ReplyDelete
  2. Hi, I'd like to invite you to post your giveaways on our giveaway directory: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Please submit your blog here: http://www.giveawayscout.com/join/ Once you receive our confirmation email you can post your giveaways on our site. Thanks.

    ReplyDelete